Trouwfeest in de tuin

ls je op zoek bent naar een manier om je buiten bruiloft echt te personaliseren, denk dan aan de magie die een romantische buiten bruiloft heeft.
Zelfs als je alleen de ceremonie in de tuin hebt, is het zo bijzonder wat je gasten niet snel zullen vergeten.
Tuinfeesten hebben een zekere verfijnde lucht over hen, die denken aan theekransjes en royalty’s.
In de lente en zomer komt vooral de tuin levendig met prachtige bloemen en weelderige groene struiken, wat in feite betekent dat je veel geld op je decor en bloemen bespaart.

Of je nu een feestje in je eigen tuin of van een familielid, een tuin trouwfeest komt met veel verantwoordelijkheid,
meer dan een bruiloft op een professionele locatie. Dit komt voornamelijk doordat er zoveel meer setup moet worden uitgevoerd, en zonder een locatie manager kan het vele werk uit de hand lopen.
Om ervoor te zorgen dat je huwelijk zonder hakken of stoten verloopt, overweeg dan om een weddingplanner of een coördinator aan te wijzen.
Het maakt niet uit hoe zeker je van het weer bent, heb altijd een back-up plan. Zorg ervoor dat er altijd een partytent is, dit voor zon, maar ook voor regen.
En vooral als je flink wat gasten hebt, zorg voor een toiletwagen.

Voor het tuinfeest is het gezellig om een lange tafel in de tuin te zetten, waar alle gasten gezellig aan kunnen eten of drinken, en natuurlijk hoort er een gezellige maaltijd bij van de barbecue.
Of als je veel ruimte hebt, kun je een snackwagen huren.Je kunt er voor kiezen om een professionele bar te huren, met personeel, maar je kunt ook je gasten zelf de drank laten halen en inschenken.

Versieren van de tuin

De tuin kan relatief goedkoop versiert worden met lichtjes, die van boom tot boom gehangen kunnen worden, dit soort lichtjes kun je huren, maar zijn relatief goedkoop bij bijvoorbeeld een Actionshop. Heb je een mooi boom in je tuin, leg daar dan de nadruk op, door deze boom vol met lichtjes te hangen.

Muziek buiten in de tuin

dj huwelijksfeest, Wat betreft de muziek, zorg dan dat je een vergunning hebt, anders zou je wel eens voor verrassingen kunnen komen te staan. Vraag daarom altijd eerst bij de gemeente om een vergunning! Zorg ook voor een verharde dansvloer, dansen op een gazon valt niet mee! dj huwelijksfeest

Huur stoelen en servies

Jullie gasten willen natuurlijk graag een stoel hebben om op te zitten, en uit een glas drinken, hun jas ergens op kunnen hangen, en een vorkje hebben om de taart te eten. stretchtent huren.
Dus je begrijpt; aan alles zul je zelf moeten denken. Daarnaast moet je het ook naar de locatie sjouwen en de dag erna weer zelf opruimen.
Daarom een goed advies, huur servies, stoelen, tafels etc… bij een partyservice bedrijf, deze komen alles brengen en weer ophalen.

Kosten

Denk vooral niet dat een buiten bruiloft goedkoper zal zijn! Maar een buitenbruiloft is echt uniek, en je gasten zullen er nog lang over napraten, mits goed georganiseerd.

Aanbevolen bedrijven relevant aan Trouwen

Trouwkostuum Limburg

Bij de Trouwpakken outlet Bruidsmode Hasselt hebben we een uitgebreide collectie blauwe trouwkostuums tegen lage prijzen! Ontdek de mogelijkheden zoals een trouwkostuum limburg op onze website. Je zal er ook een unieke collectie damesschoenen vinden.

Coverband huren

Wil je een band huren die covers brengt voor je huwelijk, verjaardag, bedrijfsfeest of party? Dan zit je hier goed! Atomika maakt van je feest een onvergetelijke ervaring, het is een stevige coverband maar ze brengen ook eveneens pop en disco covers die jou party laat knallen

Trouwfotograaf inhuren

Proficiat met jullie huwelijksplannen. Als jullie op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen, dan zit je helemaal goed. Een huwelijk vraagt veel voorbereiding, en de fotograaf kunnen jullie bijna van jullie to-do-lijstje schrappen.